Energiebesparing

BEL VOOR EFFECTIEVE ENERGIEBESPARING DIRECT:  06 53 63 8778 (Ton Keuken) of 06 27 37 07 65 (Ton Snijders) 

ONS ADVIES IS GRATIS!

Ton Keuken Energiebesparing is vooral actief op de zakelijke markt voor klein- en grootverbruikers. maar adviseert u ook in uw privé-situatie. Wij zorgen ervoor dat u de laagste prijs betaalt voor (groene) stroom en gas.

Gratis EnergieQuickScan

Door een gratis EnergieQuickScan voegen wij de daad bij het woord. Zonder grote verhalen, maar door simpelweg uw laatste energienota te analyseren en u een passend voorstel te doen.

Gratis AllOverQuickScan

Aan de hand van een gratis AllOverQuickScan brengen wij een kort advies uit over de wijze waarop u kunt besparen met duurzame energiebronnen als zonnepanelen (stroom), windnergie en andere oplossingen. Mocht ons advies uw interesse wekken, dan werken wij dat op het door uw gewenste onderdeel verder uit. Zonder veel beslag te leggen op uw kostbare tijd. Ton Keuken Energiebesparing gaat voor een helder advies en voor kwaliteit. We gaan niet per definitie voor de laagste prijs, maar wel voor het scherpste tarief met de beste voorwaarden, want juist die kunnen het verschil maken. Onze referenties zorgen voor mond-tot-mondreclame. Tijdens de informatieronde communiceren wij onze referentieprojecten.

+De laagste prijs voor (groene) stroom en gas

+Het beste advies voor alternatieve energiebronnen

=Het beste advies voor u!

Nieuws

Spectaculair nieuws! Uw woning geruisloos, gasloos

Binnenkort komen wij met een gepatenteerde geruisloze warmetepomp op de markt, waarmee we uw woning of bedrijf betaalbaar gasloos maken.

Lees Meer

Wij werken o.a. voor:

Sepa Green Energy BVElan Media Group BVrefDummyrefDummyrefDummyrefDummyrefDummyrefDummy